5 Πρωτότυπες Ιδέες για Πρόταση Γάμου

Έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Το σύντροφο που θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωή σου μαζί του. Είσαι πλέον βέβαιος και έχεις αποφασίσει ότι πρέπει να το επισημοποιήσετε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εάν έχεις ήδη αγοράσει και το μονόπετρο ακόμα καλύτερα. Σημαίνει ότι είσαι βέβαιος και για το “I DO”. Δεν ξέρεις όμως πώς να κάνεις την πρόταση…

Θέλεις να της κάνεις μια πρόταση γάμου που θα την θυμάται για πάντα. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα σκηνικό ξεχωριστό για εκείνη, εκφράζοντας την αγάπη σου.

Εάν, λοιπόν, οι Mainstream προτάσεις δεν είναι για σένα, σου έχω ετοιμάσει 7 πρωτότυπες ιδέες για να της κάνεις πρόταση γάμου που θα κάνουν τη διαφορά.

1. Πρόταση γάμου μετά μουσικής

Η μουσική ενώνει λαούς, ανθρώπους και ψυχές! Μπορείς να της κάνεις πρόταση γάμου με το αγαπημένο σας τραγούδι.

Εάν ακούει έναν συγκεκριμένο σταθμό συγκεκριμένες ώρες, εξέπληξε τη με μια αφιέρωση μαζί με την πρόταση στο ραδιόφωνο.

Εάν ξέρεις από μουσική ή παίζεις κάποιο μουσικό όργανο ακόμα καλύτερα! Μπορείς να γράψεις ένα τραγούδι και να της το τραγουδήσεις με συνοδεία κιθάρας ή πιάνου.

Καν της μια καντάδα! Μπορεί να σου ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά είναι άκρως ρομαντικό και πρωτότυπο.

Εάν δεν το έχεις με τη στιχουργία αλλά σου αρέσει η ιδέα, σου έχω τη λύση! Γράψε μου απλώς λίγα λόγια για την γνωριμία σας και την κοινή ζωή σας.

Μπορούμε να γράψουμε μαζί το τραγούδι της ζωής σας, σε συνεργασία με μουσικούς και στιχουργούς που μπορούν να μελοποιήσουν το κοινό σας ταξίδι.

2. Πρόταση γάμου στον ΑΕΡΑ!

Έχεις δει το καλοκαίρι στην παραλία αεροπλανάκια με διαφημιστικά μηνύματα στην ουρά τους;

Μπορείς να φροντίσεις την ώρα που θα κάνει αμέριμνη την ηλιοθεραπεία της, να περάσει το μήνυμα αυτό στον ουρανό!

Εάν είστε και οι δύο των extreme sports, μπορείς να προγραμματίσεις ένα άλμα tamdem και να της κάνεις την πρόταση κυριολεκτικά στα σύννεφα!

Το άλμα αυτό, είναι μια ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο με απόλυτη ασφάλεια και συνοδεία εκπαιδευτή.

Ακόμα και αν δεν το έχετε ξανακάνει αλλά έχετε συζητήσει ότι θέλετε να έχετε αυτή την εμπειρία μαζί, συνδυάστε την και με την πρότασή σας.

Όχι μόνο θα σας μείνει αξέχαστη εμπειρία ζωής, έχετε και την δυνατότητα να καταγράψετε το κοινό σας άλμα σε βίντεο και φωτογραφίες.

Εάν η ιδέα αυτή σε εξιτάρει, κάλεσέ με για να σε βοηθήσω με τον προγραμματισμό και τα διαδικαστικά.

3. Πρόταση γάμου στο νερό.

Εάν δεν είστε φίλοι του αέρα αλλά προτιμάτε τα θαλάσσια σπορ, κάνε την πρόταση underwater!

Προγραμμάτισε μια κατάδυση ή και το πρώτο σας κοινό μάθημα κατάδυσης και κάνε την έκπληξη κάτω από το νερό!

Δες επίσης:

7 Ιδέες για Πρωτότυπο Γάμο

4. Πρόταση γάμου στο διαδίκτυο

Το διαδίκτυο είναι πλέον η καθημερινότητά μας. Πολλά ζευγάρια πλέον που φτάνουν στα σκαλιά της εκκλησίας έχουν γνωριστεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας πρωτότυπος τρόπος να κάνεις πρόταση γάμου δημόσια είναι μέσω του διαδικτύου. Μπορείς να γράψεις μια όμορφη ιστορία στο facebook κάνοντας την πρότασή σου δημόσια και να προγραμματίσεις να το δει συγκεκριμένη ώρα.

Εάν έχεις μεγαλύτερη εξοικείωση και είσαι πιο τολμηρός, ανέβασε ένα βίντεο στο youtube!

Εάν δεν ξέρεις πώς να φτιάξεις το βιντεάκι σου ή πώς να πεις αυτά που θέλεις στην αγαπημένη σου, και γι αυτό σου έχω τη λύση.

5. Πρότασή γάμου από…. Εκείνη!

Παραδοσιακά ο άντρας είναι εκείνος ο οποίος θα γονατίσει μπροστά στη γυναίκα της ζωή του και θα της ζητήσει να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Παρατηρούμε όμως, ότι αρκετά στερεότυπα έχουν πλέον καταρριφθεί. Η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τολμήσει, χωρίς ταμπού, να κάνει εκείνη το βήμα.

Ούτε ντροπή είναι, ούτε απελπισία δείχνει. Για τους πιο ανοιχτόμυαλους άντρες, είναι μια ένδειξη τρυφερότητας και αγάπης.

Πολλά ζευγάρια δεν προχωρούν σε γάμο παρά μόνο όταν έρθει στην ζωή τους και ένα παιδάκι.

Μια πολύ όμορφη ιδέα για πρόταση γάμου στον καλό σας είναι και αυτή.

Η ανακοίνωση του ερχομού του παιδιού σας, με την ένωσή σας ενώπιον των αγαπημένων σας.

Όπως και αν αποφασίσεις να κάνεις πρόταση γάμου, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις την αγάπη σου με απλά και αληθινά λόγια.

Η Event Concept είναι κοντά σου να σου δώσει λύσεις και ιδέες στην οργάνωση γάμου αλλά και για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σου!

Σχολιάστε