Οργάνωση Πάρτυ & Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Η προσωπική σας εκδήλωση γίνεται προσωπική μας υπόθεση. Ελάτε να καθορίσουμε τα θέλω σας και να οργανώσουμε ένα πάρτυ ή ένα event σας, σε μια μοναδική ανάμνηση για κάθε καλεσμένο σας!

Private Party

Είστε της φιλοσοφίας “Λίγοι και καλοί”. Και γι’ αυτούς τους λίγους και εκλεκτούς θέλετε κάτι ιδιαίτερο που θα θυμούνται για πάντα! Είμαστε εδώ για σένα!

Παιδικό Πάρτυ

Δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από τις χαρούμενες φατσούλες των παιδιών σας! Εάν θέλετε κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλιά τους αφήστε μας να τους οργανώσουμε το πάρτυ των ονείρων τους!

Bachelor Party

Στην εργένικη ζωή αξίζει και ο κατάλληλος αποχαιρετισμός! Ένα βήμα πριν το γάμο, είμαστε δίπλα σου!

Εταιρικό Event

Μια εταιρική εκδήλωση για να είναι πετυχημένη πρέπει να αντικατοπτρίζει και το κύρος της εταιρείας που την διοργανώνει. Με τις ιδέες και την εμπειρία μας η επιτυχία σας είναι βέβαιη!

Εορταστική Εκδήλωση

Με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις δίνουμε στις εορταστικές σας εκδηλώσεις έναν διαφορετικό χαρακτήρα για όλα τα γούστα, για μικρούς και μεγάλους που θα φωτίσουν τα χαμόγελα των καλεσμένων σας!

Κοινωνική Εκδήλωση

Κάθε κοινωνική σας εκδήλωση για να είναι ξεχωριστή, απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια. Διαθέτουμε τον επαγγελματισμό και την ετοιμότητα που χρειάζεται για να το πετύχετε!

Επιλογή Concept

Όλα ξεκινούν από μια ιδέα…

Εμείς σας βοηθάμε να την κάνετε πραγματικότητα!

Χώρος Εκδήλωσης

Βρίσκουμε μαζί τον κατάλληλο χώρο για να κάνετε την εκδήλωσή σας.

DJ/Οπτικοακουστική κάλυψη

Η μουσική κάλυψη της εκδήλωσης είναι πολύ σημαντική. Επιλέγουμε αυτήν που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας αλλά και στο ύφος της γιορτής σας

Διακόσμηση

Αναλαμβάνουμε το στήσιμο και την διακόσμηση του χώρου της εκδήλωσής σας πάντα με γνώμονα το προσωπικό σας γούστο.

Φωτογράφος

Συνεργαζόμαστε με μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου για να αποτυπώσουν τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές.

Catering

Φροντίζουμε ιδιαίτερα τα εδέσματα που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Πρέπει να είναι εκλεκτά όπως και ίδιοι.

Entertainment/
Special Effects

Μαζί μπορούμε να “απογειώσουμε” την εκδήλωσή σας και τις προσδοκίες των καλεσμένων σας, με καινοτόμες ιδέες στα special effects και στον κλάδο του entertainment.