Οργάνωση Βάπτισης

Η οργάνωση κάθε βάπτισης είναι μοναδική. Αυτό που θέλουμε είναι να είναι η πιο υπέροχη ημέρα τόσο για τους γονείς, τους νονούς και τους καλεσμένους σας, όσο και για το μωράκι σας που θα θέλει να έχει μια εικόνα μόλις μεγαλώσει!

Οργάνωση Βάπτισης με Event Concept

Κυριαρχεί η εντύπωση ότι μια βάπτιση δεν χρειάζεται την οργάνωση που απαιτεί ένας γάμος. Ότι τα πράγματα είναι πιο απλά. Αυτό δεν ισχύει τις περισσότερες φορές!

Στο μυστήριο μιας βάπτισης αλλά και στην εκδήλωση μετά, πρέπει όλα να είναι εξαιρετικά προσεγμένα και σίγουρα ασφαλή και φιλικά για τους μικρούς σας καλεσμένους.

Η Event Concept αναλαμβάνει όλη την προετοιμασία της βάπτισης του μωρού σας, από τη γραφειοκρατική διαδικασία μέχρι και τον τελευταίο καλεσμένο σας!

Επιλογή Concept Βάπτισης – Mood Boards

Το πρώτο πράγμα που θα συζητήσουμε είναι το concept που θέλετε να έχει η βάπτιση του μωρού σας. Φυσικά εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο, από την εποχή που θα γίνει η βάπτιση και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί.

Βασικές επιλογές για να ξεκινήσουμε:

 • Το θέμα της βάπτισης (παιδικοί ήρωες, vintage, αριστοκρατικό, μοντέρνο, εποχιακό, minimal κλπ).
 • Η χρωματική παλέτα που σας ταιριάζει καλύτερα (επιλέγουμε το βασικό χρώμα και δημιουργούμε την χρωματική παλέτα με βάση την εποχή, το χώρο που θα λάβει μέρος το μυστήριο της βάπτισης, την προσωπική σας αισθητική).

Τι είναι το Mood-Board;

Είναι ένας πίνακας ιδεών και προτάσεων, συνήθως σε μορφή ψηφιακού κολάζ (ή και πραγματικού). Ετοιμάζουμε 2-3 mood-boards, σύμφωνα με τις επιθυμίες κ το budget που θέλετε να διαθέσετε, και μέσα απο αυτά καταλήγουμε στο concept της προσωπικής -custom made- εκδήλωσης σας.

Design & Planning Βάπτισης

Ο σχεδιασμός, το design και η οργάνωση της βάπτισης, γίνεται με ακριβές χρονοδιάγραμμα και πάντα με επίκεντρο την προσωπική σας αισθητική, σε συνδυασμό με την αθωότητα και την παιδικότητα που φροντίζουμε να αποπνέει τόσο η διακόσμηση της εκκλησίας όσο και του χώρου της εκδήλωσης μετά.

Ενδεικτικοί τομείς Design & Planning Βάπτισης:

 • Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λαμπάδα, βαπτιστικά ρουχαλάκια, λαδόπανα κλπ.
 • Στολισμός εκκλησίας
 • Διακόσμηση κτήματος-χώρου εκδήλωσης
 • Γευσιγνωσία
 • Γλυκά (κέρασμα-πριν-μετά)
 • Επιμέλεια μπουφέ ή bar
 • Ευχαριστήρια αναμνηστικά δωράκια για τους καλεσμένους σας

Οτιδήποτε άλλο κρίνουμε ξεχωριστό ή απαραίτητο για την δική σας ξεχωριστή εκδήλωση με βάση τις προτιμήσεις σας.

Επιλογή Εκκλησίας & Χώρος Εκδήλωσης

Η επιλογή της εκκλησίας που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο της βάπτισης είναι σημαντική υπόθεση, ειδικά αν έχετε “τάξει”σε κάποιον Άγιο το μωράκι σας.

Είτε επιλέξετε ένα γραφικό παρεκκλήσι είτε ένα κεντρικό ναό, μπορούμε να σας προτείνουμε τον κατάλληλο με βάση την περιοχή που θα επιλέξετε να γίνει η βάπτιση.

Ο χώρος που θα γίνει η εκδήλωση μετά τη βάπτιση, είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη. Ίσως είναι ιδανική επιλογή, το μυστήριο και η εκδήλωση να γίνουν σε κοινό χώρο, για να μην ταλαιπωρήσουμε τόσο τους γονείς όσο και τους μικρούς μας φίλους.

Βαπτιστικά & Support Νονάς/ού

Τα βαπτιστικά ρουχαλάκια αλλά και όλα τα είδη και αξεσουάρ που συνοδεύουν μια βάπτιση, ίσως είναι το πιο βασικό στοιχείο που απαιτεί την αμέριστη προσοχή μας.

Συνήθως, όλα αυτά είναι στην ευθύνη της νονάς/ού. Οπότε νονά/έ μην πανικοβάλλεστε. Είμαστε δίπλα σας για τις πιο σωστές επιλογές!

Ενδεικτικά:

 • Βαπτιστικά είδη
 • Οίκοι βαπτιστικών ενδυμάτων-υποδημάτων
 • Βαπτιστικός σταυρός & “ταυτότητα”

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε τα τέλεια βαπτιστικά για το μωράκι σας (ή το βαφτιστήρι σας).

Entertainment & Special Effects

Η διασκέδαση σε μια βάπτιση αφορά κυρίως τους μικρούς μας φίλους. αλλά και όλους τους ενήλικες επίτιμους καλεσμένους σας!

Οι βαπτιστικές υπηρεσίες Entertainment & Special Effects,
αφορούν σε:

 • Επιλογή φωτογράφου (καλλιτεχνικές λήψεις, drone shots, video, photo booth κ.α.)
 • Επιλογή μουσικής επένδυσης τόσο της τελετής (βιολιά, πιάνο, πνευστά κλπ) όσο και της εκδήλωσης μετά (DJ, συγκροτήματα, ορχήστρα).
 • Kλόουνς
 • Εκπαιδευτικούς για την ψυχαγωγία παιδιών
 • Υπηρεσίες φύλαξης παιδιών
 • Στήσιμο παιδικής χαράς & δραστηριοτήτων

Όλα φυσικά εξαρτώνται από τη φαντασία μας αλλά και το budget που σκοπεύετε να διαθέσετε!

Μεταφορά – Διαμονή Καλεσμένων

Ανάλογα με την τοποθεσία που θέλετε να γίνει η βάπτιση και η εκδήλωση μετά, είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε υπηρεσίες διαμονής ή και μεταφοράς των καλεσμένων σας.

Αφήστε λοιπόν τον διακανονισμό της διαμονής των καλεσμένων σας σε εμάς, και μην αγχωθείτε καθόλου για τα διαδικαστικά, τις ακυρώσεις και τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Σε συνεργασία με μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία, φροντίζουμε για τη μεταφορά και διαμονή τους αν έρχονται από μακριά ή αν πρόκειται η βάπτιση να γίνει σε κάποιο νησί.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας!

Contact Me

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα κι ελάτε να σχεδιάσουμε τη βάπτιση των ονείρων σας!